}

Bikefitting

Goed op de fiets zitten

Wielrennen begint met een goede houding op de fiets. Een houding waarbij je pijnvrij en zonder klachten optimaal vermogen kan leveren. Niemand is hetzelfde en dus moet je op zoek naar jouw ideale houding op de fiets. Een bikefitting is niet simpelweg een rekenmodel, maar gaat uit van het individu, waarbij klachten, lenigheid, lichaamshouding, leeftijd en fietsdoel het uitgangspunt zijn.

Daarom werken we samen met onze partner Pedaalkracht. Joep van Kesteren, van Pedaalkracht, zet al bijna tien jaar wielrenners beter op de fiets. Joep laat wetenschappelijke kennis en ervaring samenkomen met een persoonlijke benadering en verliest daarbij jouw persoonlijke doelen niet uit het oog. Bovendien richt Joep zich uitsluitend op bikefittings, waardoor hij behoort tot een van de beste bikefitters van Nederland.

MEER

bikefitting compleet

De bikefitting voor de wielrenner, mountainbiker of cyclocrosser die het optimale uit zijn of haar prestaties wil halen.

Duur: 1,5 uur

Prijs: €179,-

 

Pedaalkracht is gevestigd in Nijmegen, een uur rijden van Amsterdam. Ben je benieuwd of je nog efficiënter op de fiets kan zitten, of wil je eindelijk van je klachten af?

Maak een afspraak>

bikefitting Compleet +

Bovenop de bikefit compleet krijg je een dynamische zadeldrukmeting om je ideale zadel en zadelpenafstelling te bepalen.

Duur: 1,5 – 2 uur

Prijs: €209,-

Nieuwe fiets

Ga je een nieuwe fiets kopen? Tijdens deze bikefit gaan we op basis van je optimale positie het juiste frame, framemaat en afmontage bepalen.

Duur: 2x 1,5 uur

Prijs: €299,-