}

Bikefitting

Goed op de fiets zitten

Wielrennen begint met een goede houding op de fiets. Een houding waarbij je pijnvrij en zonder klachten optimaal vermogen kan leveren. Niemand is hetzelfde en dus moet je op zoek naar jouw ideale houding op de fiets. Een bikefitting is niet simpelweg een rekenmodel, maar gaat uit van het individu, waarbij klachten, lenigheid, lichaamshouding, leeftijd en fietsdoel het uitgangspunt zijn.

Heb je een trainingsabonnement bij Robic? Dan krijg je 15% korting op de compleet plus bikeftting van onze onze partner Pedaalkracht. Joep van Kesteren, van Pedaalkracht, zet al bijna tien jaar wielrenners beter op de fiets. Joep laat wetenschappelijke kennis en ervaring samenkomen met een persoonlijke benadering en verliest daarbij jouw persoonlijke doelen niet uit het oog. Bovendien richt Joep zich uitsluitend op bikefittings, waardoor hij behoort tot een van de beste bikefitters van Nederland.

MEER

bikefitting Compleet +

Bovenop de bikefit compleet krijg je een dynamische zadeldrukmeting om je ideale zadel en zadelpenafstelling te bepalen.

Duur: 1,5 – 2 uur

Prijs: €225,-, exclusief 15% korting

Pedaalkracht is gevestigd in Nijmegen, een uur rijden van Amsterdam. Neem contact met ons op om een afspraak te maken (alleen voor abonnees).

Neem contact op>