}

INSCYD inspanningstest

De test die je thuis doet

  Inscyd is een nieuwe testmethode die gebruikt wordt door de World Tour ploegen Jumbo-Visma, Bora Hansgrohe, CCC en Alpecin – Felix (de ploeg van Mathieu van der Poel).
  De INSCYD test laat je inzien hoe je moet trainen om beter te worden.

  De testresultaten geven inzicht in je sterke en zwakke punten als renner en laten zien waar jij je energie vandaan haalt om tot een prestatie te komen. Met de INSCYD test bepaal je:

  – Vla max (je maximale lactaatproductie)
  – VO2max (je maximale zuurstofopname)
  – FTP (functional threshold power)
  – Fat max (maximale vetverbranding)
  – Koolhydraatverbranding
  – Aerobe en anaerobe energielevering
  – Lactaat productie en afbraak

  Wanneer je weet waar jij je energie vandaan haalt om tot een bepaalde prestatie te komen, weet je vervolgens ook op welke intensiteit je moet trainen om je prestatie te verbeteren.

  Tijdens een INSCYD test doe je 4 korte testen met je eigen vermogensmeter of op je indoor trainer. Doordat we de Power Performance Decoder software gebruiken kan je gewoon zelf de test afnemen, op het moment dat het jou uitkomt. Je ontvangt van tevoren het testprotocol met instructies en na afloop maken we een afspraak voor een 30 minuten gesprek. Tijdens dit gesprek bespreek je de resultaten en krijg je een trainingsadvies mee.

   

   

   

  Voor wie?

  Iedereen die zichzelf wil verbeteren kan deze test doen, ongeacht je niveau. Wel moet je beschikken over een vermogensmeter of een indoor trainer. De test kost €179,-

  Maak een afspraak>

  Het is ook mogelijk om de INSCYD test in Barcelona te doen tijdens een INSCYD testweekend. Dit kan het hele jaar door.

  INSCYD testweekend >

  “INSCYD testing especially helps my coaches to help create the best training programs for
  us.”
  Primoz Roglic