}

Vacature Trainer/Coach Rotterdam

 

Trainer/coach

Robic zoekt:
Een trainer/coach op minimaal bachelor WO niveau bewegingswetenschappen met affiniteit binnen de wielersport. Zelf (fanatiek) fietser is een pré.

Robic
Robic is een jong bedrijf gericht op de begeleiding van iedere wielrenner. Wij begeleiden iedereen van profs tot recreanten ongeacht het niveau of doel  en op basis van de modernste inzichten op het gebied van inspanningsfysiologie. Met ons groeiende bedrijf bieden wij in Maastricht, Rotterdam, Amsterdam en Girona inspanningstesten, bikefitting, trainingsstages en trainingsbegeleiding aan.

Dit ga je doen:
Als trainer/coach zul je wielrenners begeleiden door middel van online en offline coaching en het opstellen van trainingsschema’s. Daarnaast neem je inspanningstesten en bikefittings af, onderhoud je contacten met verenigingen en clubs en beheer je over de afspraken-agenda. Op projectbasis zal je ook indoor trainingen in het Cyclinglab verzorgen en outdoor fietsclinics.

Je werkomgeving:
We zoeken een bewegingswetenschapper in de omgeving van Rotterdam voor werkzaamheden in onze testfaciliteit in Rotterdam. Incidenteel en tijdens de inwerkperiode zullen jouw werkzaamheden zich ook naar Amsterdam verplaatsen.

Jouw profiel
Ben jij?
Een bewegingswetenschapper met een achtergrond in de wielersport. Heb jij goede communicatieve vaardigheden en ben je bekend met moderne inzichten op het gebied van trainingsfysiologie in de wielersport, dan nodigen we jou uit om te solliciteren.

Ons aanbod

Wat bieden wij jou?

·       werken in een bedrijf vol wielergekkies

·       In overleg 16 tot 24 uur per week

·       Salaris conform CAO-sport schaal 6

·       Flexibele uren met bereidheid in de avonduren en zaterdag te werken

·       Interne opleiding in de afname van testen en bikefittings

 

Jouw reactie
Ben je enthousiast?
Solliciteer dan direct door je brief met CV voor 13 november naar Jim van den Berg te mailen.
Jim@robic.nl