}

Je hoeft niet meer de deur uit om erachter te komen hoe je er conditioneel voorstaat. Met de Power Performance Decoder van INSCYD voer je gewoon thuis een testprotocol uit. Het enige dat je nodig hebt is een vermogensmeter of een indoor smart trainer.
Zes maanden geleden zijn we begonnen met de testmethode van INSCYD, die ook gebruikt wordt door de World Tour ploegen Jumbo-Visma, Bora Hansgrohe, CCC en Alpecin – Felix (de ploeg van Mathieu van der Poel).

Waar de meeste inspanningstesten je aerobe energiesysteem testen, brengt met INSCYD zowel je aerobe als je anaerobe energiesysteem in kaart. Hierdoor krijg je een compleet beeld van je capaciteiten als renner en kan je nog gerichter trainen om progressie te maken.

Met de INSCYD test bepaal je:

– Vla max (je maximale lactaatproductie)
– VO2max (je maximale zuurstofopname)
– FTP (functional threshold power)
– Fat max (maximale vetverbranding)
– Koolhydraatverbranding
– Aerobe en anaerobe energielevering
– Lactaat productie en afbraak

Met de nieuwste Power Performance Decoder kan je de test gewoon thuis uitvoeren, op een moment dat jij dat wil. Van tevoren ontvang je het testprotocol en na afloop plan je een 30 minuten gesprek in. Tijdens dit gesprek bespreek je de resultaten en krijg je een trainingsadvies mee. De test kost €179,-

Maak een afspraak>