}

Robic summer #stayathomechallenge

Alle events zijn deze zomer helaas afgelast. Dan zijn er twee mogelijkheden: de fiets aan de haak zetten en deze winter weer op nul beginnen. Of: je eigen doelen stellen! Om je op weg te helpen hebben we iedere maand een doel gesteld die je zelf kan uitvoeren. Ieder doel vergt een andere trainingsvoorbereiding, waardoor je ook gericht aan de gang kan gaan en dit jaar niet stilvalt. Dit zijn de doelen:

25-31 mei: 70 km tijdrit. Je kiest je favoriete rondje en rijdt deze met een zo hoog mogelijk gemiddeld vermogen. De netto tijd telt, dus stop gewoon voor stoplichten en hou natuurlijk rekening met het verkeer. Het doel is om jezelf te verbeteren.

22-28 juni: Rijd 250 km achter elkaar.

20-26 juli: Verbeter je tijd op je favoriete klim. In het echt of virtueel.

24- 30 augustus: Voor de echte die hards: Everesting. Fiets dezelfde klim net zo vaak op totdat je evenveel hoogtemeters hebt als de Mt, Everest: 8848 meter. Of rijdt gewoon zo vaak mogelijk dezelfde klim op tot je er genoeg van hebt. Ook dit kan je virtueel doen.

De doelen staan gepland in de laatste week van de maand. Je kan zelf een dag uitzoeken dat jou goed uitkomt.

Volg club Robic op Strava zodat je kan volgen hoe iedereen het ervan af brengt. We houden zelf ook een stand bij, maar het gaat vooral om je eigen prestatie en je verhaal.

Natuurlijk kunnen wij je helpen bij de begeleiding richting de doelen.