}

Juni 2021: Granfondo Stelvio

Schrijf ‘m maar op: 6 juni 2021, de Granfondo Stelvio. Een parcours om duimen en vingers bij af te likken. De start is in Bormio, waarna na 45 kilometer de Teglio bedwongen moet worden. Klein bier vergeleken met de cols die daarna opdoemen. Na 83 km is daar de steile Mortirolo en wanneer je na 130 km terug in Bormio bent begint de slotklim: de Stelvio, 21 kilometer lang en 7% gemiddeld. Het is dezelfde finale als waar Thomas de Gendt in 2012 in de Giro uitpakte met een lange solo en wielergeschiedenis schreef.
Als je een trainingsabonnement hebt kan je samen met ons meedoen aan deze Granfondo.

Wanneer?

De Granfondo is op zondag 6 juni. Wij komen woensdag 3 juni aan. Op donderdag en vrijdag volgen twee trainingsdagen en op zaterdag een hersteldag. Maandag rijden we weer naar huis.

Waar?

We verblijven in het centrum van Bormio in het fietsvriendelijke Hotel Nevada

Voor wie?

Als je een trainingsabonnement bij ons hebt dan kan je met ons mee. Het is mogelijk om een introducee mee te nemen. Er zijn 3 verschillende afstanden, dus de tocht is voor ieder niveau geschikt.

Wat kost het?

  • Inschrijving Gran Fondo: €60,-
  • Hotel op basis van half pension: €90,- per nacht op basis van tweepersoonskamer. €130,- voor eenpersoonskamer.
  • Organisatie Robic: €50,-

Meer info en inschrijven

Dit is de website van de organisatie. Je moet zelf inschrijven voor de granfondo en een medische keuring hebben gedaan. De inschrijving gaat open op 21 oktober.
Hieronder kan je je inschrijven als je met ons mee wil gaan.