}

Zwemtraining maastricht

Triathlon zwemtechiek

Met een zwemtrainer en bewegingsanalyse aan de hand van videobeelden echt aan de zwemtechniek werken? Dat kan dit najaar onder leiding van onze triathloncoach Maarten.

MEER

programma

De najaars- en wintermaanden zijn voor triathleten uitermate geschikt om te werken aan al die zaken waar je tijdens het wedstrijdseizoen vaak niet aan toe komt. Zwemtechniek is één van die zaken. Daarom bieden we bij Robic dit najaar een triathlon zwemtechniek programma aan. De trainingen binnen dit programma duren 60 minuten en bestaan uit uiteenlopende oefeningen gericht op het aanleren van de juiste borstcrawl techniek. De gestructureerde trainingen zijn samengesteld door de triathlon trainer en bewegingswetenschapper van Robic, Maarten van Kooij, in samenwerking met de Robic triathlon zwemtrainster, Cato Vrouwenraets. De trainingen zijn met name gericht op verbetering van de borstcrawl techniek.

Neem contact met ons op >

Hoe?

Techniek verbetering kan alleen plaatsvinden wanneer er ruimschoots aandacht wordt geschonken aan de atleet en deze individuele feedback krijgt tijdens trainingen. Na de verkregen feedback kun je als atleet zelf enkele weken aan de slag om te oefenen. Tijdens een volgende les kunnen de trainers zien of er verbetering heeft plaatsgevonden. Daarom biedt Robic de trainingen aan met telkens enkele weken tussenpauze. Tijdens de trainingen is er ruimschoots individuele aandacht van de zwemtrainster én van onze bewegingswetenschapper die jouw bewegingen gaat analyseren. Iedereen krijgt minimaal één keer een film opname van de eigen techniek (onder water- en boven water beelden). Er wordt gebruik gemaakt van twee wedstrijdbanen waar maximaal 6 mensen per baan kunnen trainen.

Programma

De trainingen vinden plaats in De Polfermolen in Valkenburg en telkens op maandagavond van 21 uur tot 22 uur. Er wordt gestart op maandagavond 22 oktober. De volgende lessen zijn dan op: maandag 5 november, 6 december, 7 januari, 4 februari en 25 februari.

Prijs & Inschrijven

Het programma bestaat uit 6 trainingen van 60 minuten en kost 145Euro per persoon.

Schrijf je in >