}

Trainen op vermogen

In Zuid-Limburg

Een vermogensmeter levert een schat aan informatie, maar soms ook een brei aan data. Daarom moet je leren trainen met een vermogensmeter. Bij Robic Maastricht kan je hiervoor terecht.

 

MEER

Wat wij doen

Trainen met een vermogensmeter is ontzettend leuk en leerzaam. Maar zonder de juiste terugkoppeling is het soms een brei aan data. Daarom bieden wij de mogelijkheid om een dag zelf echt te leren trainen met een vermogensmeter in Zuid-Limburg. Leren doseren, het verschil in vermogen met staand klimmen en niet stilvallen zal je alleen ervaren met een vermogensmeter.

Hoe wij het doen

  1. We bepalen jouw trainingszones met behulp van een inspanningstest in Maastricht.
  2. Aansluitend of de dag erop fiets je met een vermogensmeter een uitdagende trainingsronde door Limburg. Dit doe je zelf met één van onze Powertap achterwielen om je vermogen af te kunnen lezen. De trainingsronde is eenvoudig te volgen met behulp van onze Wahoo Elemnt Bolt en kent uitdagende klimmen waar je een aantal gerichte trainingsopdrachten uitvoert. Deze opdrachten zijn op maat en dus specifiek gericht op jouw trainingszones.
  3. Na afloop van de rit analyseer je samen met een coach van Robic de trainingsrit. Op deze manier krijg je inzicht in wat je écht hebt gereden en waar jouw verbeterpunten liggen.

Prijs & Afspraak maken

Een Power Training inclusief inspanningstest kost €250,- Heb je al een inspanningstest gedaan, dan kost het zonder inspanningstest €150,-

Maak een afspraak >

Twijfel je nog? Of heb je een vraag en wil je worden teruggebeld?

Neem contact met ons op >