}

Routes en trainingen

Op jouw maat en jouw niveau

Uiteindelijk moet er vooral getraind worden op een trainingsstage. Wij zorgen ervoor dat je niet alleen veel traint, maar vooral goed en efficient. Zo kom je na je trainingsstage niet vermoeid thuis, maar juist fit en vol energie.

MEER

Routes

In Girona zijn de wegen glooiend, maar je kan ook het middengebergte opzoeken. De ideale trainingsomgeving. Van tevoren bepalen we samen met jou de ideale routes en trainingen, afgestemd op jouw niveau en je doelstellingen en die van de rest van je groep. De routes zijn gepresenteerd in een prachtig routeboek met extra informatie bij iedere route. Zo weet je ook waar op de route je welke hartslag moet aanhouden en/of welk vermogen je moet leveren. De routes staan allemaal in je Wahoo Elemnt zodat je direct op pad kan.

 

 

Analyse trainingen

Omdat je al je trainingen kan uploaden naar Strava kunnen de trainingen na afloop worden geanalyseerd. Je krijgt daarbij uitgebreid commentaar van onze coach Leon en advies voor de volgende dagen. Op deze manier weet je zeker dat je het maximale uit je trainingsstage haalt en in topvorm terug naar huis vliegt.

Direct boeken

Al enthousiast? Dan kan je hier direct je trainingsstage boeken en rijd je binnenkort rond in Girona.

Boek hier je trainingsstage >

Meer weten?

Vraag, opmerking of wil je worden teruggebeld? 

Neem contact op >

 

Beter wielrennen