}

Trainingskamp Girona

Trainen in Nederland is leuk. Trainen in Girona is nog leuker. Je kan er bergop trainen of op glooiende wegen in een zeer aangenaam klimaat. En dat op een goed uur vliegen van Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven of Maastricht. Girona is niet voor niets de uitvalsbasis van menig profwielrenner. Daarom heeft Robic ook een vestiging in Girona. Met de korte trainingskampen die we organiseren train je als een prof en kom je in topconditie terug in Nederland.

MEER

Hoe we het doen

  • Trainingskamp van 3 tot 5 dagen
  • Alles is geregeld: appartement in hartje centrum van Girona, Basso-racefiets met carbonwielen en evt. vermogensmeter, voeding en trainingen/routes, transfer. Je hoeft alleen je handbagage maar mee te nemen
  • We zorgen voor trainingen op maat, zodat je in topconditie weer thuis komt
  • Alle fietsen zijn uitgerust met een Wahoo Elemnt, zodat je nooit verdwaalt en trainingen achteraf kan analyseren
  • Je kan alleen komen trainen, of met meerdere renners, tot 8 personen

Voor wie

Robic Girona is opgezet voor iedere wielrenner die niets aan het toeval wil overlaten en graag beter wil terugkomen van een trainingskamp. De nadruk van Robic Girona ligt op kwaliteit. Luxe appartementen, een Basso-racefiets, goede voeding en op maat gemaakte trainingen. Je hoeft je nergens druk om te maken en je alleen te concentreren op het fietsen.

 

boeken

Wil je eindelijk eens trainen als een prof?

Boek hier je trainingskamp >

events

Ben je in voorbereiding op een Gran Fondo of een triatlon? Of wil je een week dwars door de Pyreneeën fietsen? Dan hebben we goed nieuws, want in 2019 hebben we enkele leuke events in de planning.

Bekijk onze events >

Heb je een vraag?

Neem contact op >