}

Cyclinglab

Virtueel plafonneren

Op een unieke locatie op het middenterrein van het Velodrome in Amsterdam biedt het Cyclinglab indoor wielertrainingen. Virtueel de Mont Ventoux beklimmen op een racefiets met versnellingen of een wedstrijd tegen elkaar, het kan in het Cyclinglab. Midden in de arena van het baanwielrennen train je met of tegen elkaar onder leiding van een trainer van Robic.

MEER

Wat?

In het Cyclinglab bieden wij van oktober t/m december en van januari t/m maart twee keer een programma aan van 12 lessen waarop je je als individu kan inschrijven. De trainingen van anderhalf uur per trainingen bestaan uit intervaltrainingen, Zwift-trainingen, virtuele beklimmingen, FTP-testen en zelfs onderlinge wedstrijden. Dit gestructureerde programma is opgesteld door de trainers van Robic en is aangepast aan het individuele niveau. Deze trainingen zijn daarom voor ieder niveau geschikt. Tot slot zijn al onze trainingen anderhalf uur in tegenstelling tot het gebruikelijke uur. Dit lijkt een klein verschil, maar maakt in de mate van progressie een wereld van verschil.

Clinics

Daarnaast is het mogelijk om met een vriendengroep, fietsclub of bedrijf een clinic op maat te krijgen. Bijvoorbeeld ter voorbereiding op La Marmotte alvast de Galibier verkennen. Neem voor prijzen en afspraken hiervoor contact met ons op.

Neem contact met ons op >

Hoe?

Binnen ons Cyclinglab  staat alles voor je klaar. We beschikken we over 14 opstellingen met de nieuwste software, waarbij je training is up te loaden naar Strava, Tacx Neo’s en instelbare racefietsen. Zelfs fietsschoenen staan voor je klaar als je dat wenst. Wij bieden ook de mogelijkheid om je eigen racefiets mee te nemen en te monteren. Hiervoor heb je alleen we een schone fiets nodig met een niet versleten ketting.

De trainingen zijn altijd gebaseerd op je eigen capaciteiten en op wattage per kilogram. Omdat de fietsen alleen virtueel vooruit gaan, wordt dus niemand gelost. Wat je niveau dus ook is, iedereen kan meedoen. Onze opstellingen met racefietsen maken het fietsgevoel veel realistischer dan op de spinfiets of Wattbike. Dit maakt de trainingen niet alleen veel leuker, maar ook 1 op 1 vertaalbaar naar de praktijk buiten. De trainingen zijn niet alleen goed voor de conditie, maar doordat je ook actief moet schakelen en staan/zitten afwisselt tijdens het klimmen, leer je er ook ontzettend veel van.

Programma

Maandag 2 oktober beginnen de programma’s van 12 weken. De trainingen worden gegeven op maandag, dinsdag, woensdag en donderdagavond en vrijdagochtend. Op dit moemnt zijn de inschrijvingen hiervoor geopend. Meer informatie over de tijden en het programma vind je hieronder.

Cyclinglab programma >

Prijs & Inschrijven

Het programma van 12 trainingen á anderhalf uur per les, kost 229 euro. Hiervoor staat alles voor je klaar. Eigen (schone) fiets met niet versleten ketting meenemen mag, maar de prijs is hetzelfde.

Schrijf je in >