}

Cyclinglab

Virtueel plafonneren

Op een unieke locatie op het middenterrein van het Velodrome in Amsterdam biedt het Cyclinglab indoor wielertrainingen. Virtueel de Mont Ventoux beklimmen op een racefiets met versnellingen of een wedstrijd tegen elkaar, het kan in het Cyclinglab. Midden in de arena van het baanwielrennen train je met of tegen elkaar onder leiding van een trainer van Robic.

Ideaal voor de donkere winterdagen, maar ook een perfecte voorbereiding op het klimgeweld.

MEER

Clinics

Het is mogelijk om met een vriendengroep, fietsclub of bedrijf een clinic op maat te krijgen. Bijvoorbeeld ter voorbereiding op La Marmotte alvast de Galibier verkennen. Neem voor prijzen en afspraken hiervoor contact met ons op.

Neem contact met ons op >

Hoe?

Binnen ons Cyclinglab  staat alles voor je klaar. We beschikken we over 14 opstellingen met de nieuwste software, waarbij je training is up te loaden naar Strava, Tacx Neo’s en instelbare racefietsen. Zelfs fietsschoenen staan voor je klaar als je dat wenst. Wij bieden ook de mogelijkheid om je eigen racefiets mee te nemen en te monteren. Hiervoor heb je alleen we een schone fiets nodig met een niet versleten ketting.

De trainingen zijn altijd gebaseerd op je eigen capaciteiten en op wattage per kilogram. Omdat de fietsen alleen virtueel vooruit gaan, wordt dus niemand gelost. Wat je niveau dus ook is, iedereen kan meedoen. Onze opstellingen met racefietsen maken het fietsgevoel veel realistischer dan op de spinfiets of Wattbike. Dit maakt de trainingen niet alleen veel leuker, maar ook 1 op 1 vertaalbaar naar de praktijk buiten. De trainingen zijn niet alleen goed voor de conditie, maar doordat je ook actief moet schakelen en staan/zitten afwisselt tijdens het klimmen, leer je er ook ontzettend veel van.

zomer Programma

Vanaf april start een nieuw zomerprogramma: En Danseuse. Dit programma is specifiek gericht op klimmen en dus de ideale voorbereiding op een cyclo als La Marmotte, Trois Ballons of de Dolomieten Marathon. Op de dinsdagavond is er dan een les om 19:15. Je schrijft je in voor een vaste les, zodat je altijd met dezelfde groep. Klik hieronder op de link voor meer informatie.

Cyclinglab programma >

Prijs & Inschrijven

Het programma bevat 10 trainingen van anderhalf uur per les en kost 199 euro. Hiervoor staat alles voor je klaar, zoals een fiets en zelfs schoenen. Je eigen fiets meenemen mag. Wij helpen graag met ‘m erop zetten.

Schrijf je in >