}

Cyclinglab

Virtueel plafonneren

Op een unieke locatie op het middenterrein van het Velodrome in Amsterdam biedt het Cyclinglab indoor wielertrainingen. Virtueel de Mont Ventoux beklimmen op een racefiets met versnellingen of een wedstrijd tegen elkaar, het kan in het Cyclinglab. Midden in de arena van het baanwielrennen train je met of tegen elkaar onder leiding van een trainer van Robic.

Ideaal voor de donkere winterdagen, maar ook een perfecte voorbereiding op het klimgeweld.

MEER

En Danseuse

In de maanden van april t/m juni kan je in het Cyclinglab binnen zweten terwijl de mussen van het dak vallen met het programma ‘En Danseuse’. Dit is een ideale voorbereiding op het klimgeweld in de zomer in bijvoorbeeld een cyclo of fietsvakantie. De trainingen van anderhalf uur per trainingen bestaan uit verschillende beklimmingen van cols over de hele wereld. Dit gestructureerde programma is opgesteld door de trainers van Robic en wij leren je goed schakelen, staan en zitten, op de macht en op het koffiemolentje klimmen. Deze trainingen zijn geschikt voor ieder individu met bovenmatige klimambitie.

Clinics

Daarnaast is het mogelijk om met een vriendengroep, fietsclub of bedrijf een clinic op maat te krijgen. Bijvoorbeeld ter voorbereiding op La Marmotte alvast de Galibier verkennen. Neem voor prijzen en afspraken hiervoor contact met ons op.

Neem contact met ons op >

Hoe?

Binnen ons Cyclinglab  staat alles voor je klaar. We beschikken we over 14 opstellingen met de nieuwste software, waarbij je training is up te loaden naar Strava, Tacx Neo’s en instelbare racefietsen. Zelfs fietsschoenen staan voor je klaar als je dat wenst. Wij bieden ook de mogelijkheid om je eigen racefiets mee te nemen en te monteren. Hiervoor heb je alleen we een schone fiets nodig met een niet versleten ketting.

De trainingen zijn altijd gebaseerd op je eigen capaciteiten en op wattage per kilogram. Omdat de fietsen alleen virtueel vooruit gaan, wordt dus niemand gelost. Wat je niveau dus ook is, iedereen kan meedoen. Onze opstellingen met racefietsen maken het fietsgevoel veel realistischer dan op de spinfiets of Wattbike. Dit maakt de trainingen niet alleen veel leuker, maar ook 1 op 1 vertaalbaar naar de praktijk buiten. De trainingen zijn niet alleen goed voor de conditie, maar doordat je ook actief moet schakelen en staan/zitten afwisselt tijdens het klimmen, leer je er ook ontzettend veel van.

Programma

In de maanden april t/m juni wordt ‘En Danseuse’ gegeven op dinsdag en woensdagavond. Op dit moment zijn de inschrijvingen hiervoor geopend. Meer informatie over de tijden en het programma vind je hieronder.

Cyclinglab programma >

Prijs & Inschrijven

Het programma ‘En Danseuse’ bevat 10 trainingen á anderhalf uur per les en kost 199 euro. Hiervoor staat alles voor je klaar. Eigen (schone) fiets met niet versleten ketting meenemen mag, maar de prijs is hetzelfde.

Schrijf je in >