}

Kennismakingspakket

2 inspanningstesten en 3 maanden vierwekelijkse begeleiding €379,-

 

Ter kennismaking of gewoon ter voorbereiding op je doel, bieden wij een speciaal trainingspakket aan tegen een zeer voordelig tarief.

Met een eerste inspanningstest bepalen wij nauwkeurig de hartslagzones en de basisconditie. Op basis hiervan stellen wij vast wat de sterke en zwakke punten zijn en wat er de komende maanden zal moeten gaan gebeuren. We bespreken de trainingsmogelijkheden en de manier waarop je zo efficiënt en effectief mogelijk progressie zal boeken.

Vervolgens gaan we drie maanden aan de slag met vierwekelijkse trainingsbegeleiding. Na deze drie maanden meten we in hoeverre je progressie hebt geboekt met wederom een inspanningstest. Dat betekent ook dat we de hartslagzones nog eens nauwkeurig vastleggen en je dus aan je doel met de meest accurate testgegevens kunt beginnen.

MEER

On hold

Blessure, motivatieproblemen of drukte op werk? Onze begeleiding is altijd 4 weken per jaar zonder extra kosten te pauzeren.

Beginnen?

Mocht je twijfelen dan kan je ook eerst een inspanningstest komen doen om daarna dit wel of niet om te zetten in een pakket. Daarnaast is een kennismakkingspakket is altijd inclusief opstartkosten. Ook als je na het kennismakingspakket besluit de begeleiding voort te zetten, worden deze kosten niet in rekening gebracht.

Direct beginnen?

Hieronder kan je meteen het pakket aanvragen. Wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op om de begeleiding te starten. Omdat het pakket begint met een inspanningstest moet je na het aanvragen van het pakket ook de test inplannen.

Inschrijven >

Meer weten?

Vraag, opmerking of wil je worden teruggebeld? We wisselen graag van gedachten.

Neem contact op >