}

Girona

In het centrum van Girona

Wanneer je in Girona wil komen trainen verblijf je in ons wielerhome. Je kan hier een kamer huren, of het hele appartement. In het  wielerhome vind je een routeboek met onze favoriete rondjes uit de omgeving. Je kiest een route uit, vraagt naar het gpx bestand en je bent vertrokken. Geen navigatie? Dan kan je gebruik maken van een Wahoo Elemnt. Fiets huren? Dat is ook mogelijk. We zetten je fiets klaar in het appartement en stellen deze op jouw maat af.

MEER

Het wielerhome

Het wielerhome bevat drie slaapkamers en is geschikt voor 6 personen. Op het grote dakterras kijk je uit op Girona. Je kan een losse kamer boeken vanaf €45,- per nacht of het gehele wielerhome vanaf €130,- per nacht.

Fietshuur

Wanneer je verblijft in ons wielerhome heb je de mogelijkheid om onze Basso Venta te huren.

  • Carbonnen fiets met carbonnen wielen
  • Ultegra r8000
  • Met 4iiii vermogensmeter
  • inclusief zadeltas met reservemateriaal
  • Fiets wordt afgesteld op jouw maat

Prijs:
1 dag – €50,-                           4 dagen – €170,-
2 dagen – €95,-                       5 dagen – €200,-
3 dagen – €135,-                     Extra dag – €30,-

 

Direct boeken

Al enthousiast? Je kan hier je verblijf in Girona boeken.

Boek direct >

Extra service

Als je in ons wielerhome verblijft maken we je wegwijs in Girona. Er ligt een routeboek klaar met 33 verschillende routes. Je ontvangt een gids waarin de beste restaurants staan en je hebt de mogelijkheid om met Leon te overleggen over je trainingen.

Verder aanwezig: bidons, repen, gelletjes, fietsgereedschap en kettingolie, binnen- en buitenbanden, fietspomp, schoonmaakspullen (voor de fiets), Wahoo Elemnt, opladers voor je Wahoo/Garmin, schoenplaatjes, tijdschriften en literatuur (over wielrennen), wifi, een wasmachine en een afwasmachine, en tot slot goede koffie.

Beter wielrennen