}

Trainen in Barcelona of Girona

Trainen in Nederland is leuk. Trainen in Catalonië is nog leuker. Je kan er bergop trainen of op glooiende wegen in een zeer aangenaam klimaat. En dat op een goed uur vliegen van Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven of Maastricht. Catalonië  is niet voor niets het ultieme trainingsgebied van menig profwielrenner. Daarom kan je met Robic zowel in Barcelona of Girona trainen. Je kan alleen komen trainen, of met een klein groepje. Ook organiseren we in 2020 twee trainingskampen: in Girona en in Andorra.

MEER

Hoe we het doen

  • In Barcelona bieden we fietsverhuur (Basso Venta) en coaching aan.
  • In Girona kan je overnachten in ons wielerhome, een fiets huren. Hierbij train je zelf of met je groepje aan de hand van ons routeboek.
  • Samen met Leon overleg je over de trainingen en op welke intensiteit je dat wil doen.
  • We organiseren twee trainingskampen: Endurance in maart (Girona) en Climbing in juni (Andorra)

Voor wie

Robic Barcelona/Girona is opgezet voor iedere wielrenner die niets aan het toeval wil overlaten en graag beter wil terugkomen van een trainingskamp. De nadruk ligt altijd op de inhoud van de trainingen. We zorgen dat je precies op de juiste intensiteit tijdens je verblijf traint, zodat je echt net een betere conditie thuiskomt. Verder geven we je allerlei tips mee over de omgeving, restaurants, de juiste koffiestops zodat je ook naast de trainingen een leuke tijd hebt.

 

 

boeken

Wil je eindelijk eens trainen in het mooiste trainingsgebied van Europa?

Barcelona > Girona>