}

Coming soon: Robic girona

Jawel, over een goede zes weken openen we Robic Girona. Zes jaar geleden begonnen we in Amsterdam, dit jaar kwam er een vestiging in Maastricht bij en heel binnenkort kunnen we de champagne ontkurken in Catalonië  Eind vorig jaar ontstond bij mij het idee om juist hier aan de slag te gaan. Ik trainde Wouter Wippert en hij nodigde me uit om een lang weekend bij hem langs te komen. Zo gezegd, zo gedaan. Vrijdagochtend landde ik in Girona, Wippert had een fiets voor me geregeld en na drie dagen trainen zat ik zondagavond weer met het bord op schoot naar Studio Sport te kijken. Een nieuw idee was geboren.. Waarom in maart een weekend in de sneeuw in Limburg trainen, als dat ook in Girona kan? Alle ingrediënten zijn er aanwezig: een luchthaven, het zonnige klimaat, de glooiende en fietsvriendelijke wegen en natuurlijk de relaxte sfeer van de stad zelf. Het is niet voor niets dat hier vele goede wielrenners wonen en trainen.

Nu barsten we iedere dag bij Robic van de ideeën, het uitvoeren ervan is vaak minder eenvoudig. Niet alleen qua bedrijfsvoering, maar ook privé. Om Robic Girona te beginnen, moest ik bijvoorbeeld wel mijn vriendin ervan overtuigen om er ook te gaan wonen. Uiteindelijk hakten we de knoop door en besloten we er voor te gaan. Zo is Robic Girona vanaf 1 oktober een feit. Wat gaan we er nu doen? Je raadt het al, trainingsstages. Maar dan wel op de manier zoals we zelf ook zouden willen trainen. Op een goede fiets, een mooi appartement, gezond eten en routes/trainingen waarover nagedacht is door iemand die ook verstand heeft van trainen. Voor een korte tijd je even profwielrenner voelen en je even in een bubbel begeven, zodat je met een betere conditie weer thuiskomt. Dat is het doel van Robic Girona.

De appartementen zijn al geregeld, de Basso fietsen (met carbonwielen en Ultegra r8000 groep) worden begin september opgebouwd en dan wordt ook de laatste hand gelegd aan de routes. Alle info hierover vind je hier. En o ja, omdat we de opening willen vieren krijg je als je in oktober of november boekt gelijk 25{1bc84852f02c1af6644ba1089cc30b3529b06cc6bb53740f8918efc4a187a7ec} korting. Tof als je langskomt en voor vragen, opmerkingen of ideeën neem hier contact op.

 

 Leon Burger