}

Liefhebber

Weer of geen weer

Wielrennen als doel. Niet de stip aan de horizon is het doel, maar het draait om de weg ernaar toe. Fietsen om fit te blijven, vriendschappen te sluiten, grenzen te verleggen, gebieden te ontdekken en vooral om te blijven genieten. Soms komen tochten of fietsvakanties langs. Andere momenten staan er geen doelen op de kalender. Juist in periodes zonder concrete doelen zorgt het trainen met begeleiding voor extra stimulans en plezier.

 

MEER

Hoe helpen we je?

Hoewel je misschien niet altijd op zoek bent naar marginal gains, wordt wielrennen nou eenmaal leuker als je lekker op je fiets zit en je merkt dat je progressie maakt. Voor de liefhebber hebben wij daarom het volgende pakket.

Liefhebber Pakket

Direct beginnen?

Je kan je heel gemakkelijk online inschrijven. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op. Mocht je twijfelen, dan kan je ook eerst een inspanningstest komen doen waarna je kan kiezen dit wel of niet om te zetten in een pakket.

Inschrijven >

Meer weten?

Vraag, opmerking of wil je worden teruggebeld? We wisselen graag met je van gedachten.

Neem contact op >

Onze Liefhebber

Otto Donkers

Leeftijd: 51

Baan: Account Manager bij IBM

Kilometers per jaar: 7.000

Sportief doel: 7.000 km per jaar :-), meerdaagse cyclo’s

Sportief hoogtepunt: Ronde van 12.500 KM in 3 dagen

Robicer sinds: 2014

 

“Robic geeft me een stok achter de deur om te trainen en herinnert me eraan dat ik niet iedere keer voluit hoef te gaan om progressie te maken.”