}

Kennismakingspakket

Ter kennismaking of gewoon ter voorbereiding op je doel, bieden wij een speciaal trainingspakket aan tegen een zeer voordelig tarief.

Met een eerste inspanningstest bepalen wij nauwkeurig de hartslagzones en de basisconditie. Op basis hiervan stellen wij vast wat de sterke en zwakke punten zijn en wat er de komende maanden zal moeten gaan gebeuren. We bespreken de trainingsmogelijkheden en de manier waarop je zo efficiënt en effectief mogelijk progressie zal boeken.

Vervolgens gaan we drie maanden aan de slag met vierwekelijkse trainingsbegeleiding. Na deze drie maanden meten we in hoeverre je progressie hebt geboekt met wederom een inspanningstest. Dat betekent ook dat we de hartslagzones nog eens nauwkeurig vastleggen en je dus aan je doel met de meest accurate testgegevens kunt beginnen.

 

MEER

Hoe helpen we je?

Hoewel je misschien niet altijd op zoek bent naar marginal gains, wordt wielrennen nou eenmaal leuker als je lekker op je fiets zit en je merkt dat je progressie maakt.

Kennismakingspakkett

Direct beginnen?

Je kan je heel gemakkelijk online inschrijven. We nemen binnen 5 werkdagen contact met je op. Mocht je twijfelen, dan kan je ook eerst een inspanningstest komen doen waarna je kan kiezen dit wel of niet om te zetten in een pakket.

Inschrijven >

Meer weten?

Vraag, opmerking of wil je worden teruggebeld? We wisselen graag met je van gedachten.

Neem contact op >

Onze ambassadeur

Otto Donkers

Leeftijd: 51

Baan: Account Manager bij IBM

Kilometers per jaar: 7.000

Sportief doel: 7.000 km per jaar :-), meerdaagse cyclo’s

Sportief hoogtepunt: Ronde van 12.500 KM in 3 dagen

Robicer sinds: 2014

 

“Robic geeft me een stok achter de deur om te trainen en herinnert me eraan dat ik niet iedere keer voluit hoef te gaan om progressie te maken.”