}

Cyclo cyclist

Eruit halen wat erin zit

Of het doel nou de Dolomieten Marathon, de Marmotte, Trois Ballons of de Otztaler Radmarathon is, een goede voorbereiding op een cyclo is veel meer dan het halve werk. Niet alleen om voor goud te gaan, maar juist om op een verantwoorde manier te trainen zonder direct op een echtelijke crisis af te stevenen. Wij houden rekening met je doelen, capaciteiten en beschikbare tijd. Samen stellen we een realistisch doel vast en bespreken we het tactisch plan.

MEER

Hoe helpen we je?

Niet alleen met trainingsbegeleiding bereid je je optimaal voor, maar ook door middel van een sportmedische test word je verantwoord naar je doel begeleid. Bij Robic bieden we alles onder een dak om de Klimclassic te volbrengen of voor goud te gaan op de Marmotte.

Cyclo Cyclist Pakket

Ook een sportmedische keuring nodig. Onze keuringen worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering

Direct beginnen?

Je kan je heel gemakkelijk online inschrijven. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op. Mocht je twijfelen, dan kan je ook eerst een inspanningstest komen doen waarna je kan kiezen dit wel of niet om te zetten in een pakket.

Inschrijven >

Meer weten?

Vraag, opmerking of wil je worden teruggebeld? We wisselen graag met je van gedachten.

Neem contact op >

Onze Cyclo Cyclist

Thom Rutten

Leeftijd: 41 (auw)

Baan: Manager bij Fontys Paramedische Hogeschool

Kilometers per jaar: 15.000 km

Sportief doel: Op lange termijn blijven presteren in cyclo’s en specifiek voor 2017 kijken of MTB-marathons een beetje passen bij mijn kwaliteiten en wat extreme MTB-challenges (Drenthe 200, Merida Cross Country van Pieterburen naar Maastricht).

Sportief hoogtepunt: 2de Sauerland Challenge, 4de Vaujany, 7de Eddy Merckx, 13de Trois Ballons, 14de Velomediane, 20ste in de Marmotte en wat podiumplekken in mijn leeftijdscategorie.

Robicer sinds: 2013

 

“Dankzij de begeleiding van Robic heb ik op mijn 37ste nog een grote stap kunnen zetten; van cyclo-middenmotor naar cyclo-subtopper”