Robic Maastricht

Ook in Maastricht kunnen wielrenners terecht bij Robic. Robic Maastricht biedt naast inspanningstesten en fietsmetingen nog enkele interessante aanvullingen op onze bewezen succesformule. Zo kun je vanaf Robic Maastricht vertrekken voor een trainingsronde door Zuid-Limburg en/of de Ardennen. Combineer een weekend trainen in Zuid-Limburg met een inspanningstest, een lezing, een fietsmeting of een clinic. Ontmoet je coach, stem het trainingsdoel voor de dag af en bespreek de training na afloop. Alles onder het genot van een kop koffie en een stuk Limburgse vloai. Nog gerichter trainen? Doe op vrijdag een inspanningstest om je trainingszones te bepalen en trek op zaterdagochtend met een vermogensmeter van Robic de heuvels in om echt te meten wat je doet. Na afloop kan de training worden doorgenomen met je coach. Bij Robic Maastricht laten we kennis óver trainen én trainen daadwerkelijk samenkomen!

Robic Maastricht wordt gerund door Maarten van Kooij. De universitaire opleiding Bewegingswetenschappen trok hem naar Maastricht en na het afronden van deze opleiding is hij nooit meer weggegaan uit de Limburgse hoofdstad. Maarten heeft al meer dan 20 jaar een wedstrijdlicentie en heeft van coachen en trainen zijn vak gemaakt. Hij is momenteel actief als amateurwielrenner en triatleet en tevens werkzaam aan de Maastricht University.

Testen Maastricht

Ook bij Robic Maastricht kan je kiezen uit drie vormen van trainingsschema’s voor wielrenners:

Maandelijks nieuw schema. Online contact met Today's Plan account.

Maandelijks nieuw schema. Online contact met Today’s Plan premium account

4-wekelijks nieuw schema en telefonisch coachgesprek met Today’s Plan premium account

2-wekelijks nieuw schema en telefonisch coachgesprek met Today’s Plan premium account

Wekelijks nieuw schema en telefonisch coachgesprek met Today’s Plan premium account

Training en coaching door Robic staat voor persoonlijk advies op maat op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten. Voor het opstellen van het trainingsschema maken wij gebruik van de software van Today’s Plan. Deze software – onder andere gebruikt door Team Sky en Trek – is het krachtigste en het meest geavanceerde training systeem van het moment, maar tegelijkertijd uitermate gebruiksvriendelijk. Je kunt jouw abonnement direct bestellen. Twijfel je nog? Je bent welkom voor een vrijblijvend intake gesprek. Stuur een mailtje naar info@robic.nl om een afspraak te maken.

 

 

Robic Maastricht

Meer informatie over onze aanpak op het gebied van trainingsbegeleiding, bikefittings of inspanningstesten?

Stuur een mailtje naar: maastricht@robic.nl
Of bel: 043-7600100

Robic Maastricht
Gelissendomein 4
6229 GK Maastricht