Het Team

Jim van den Berg
Oprichter
Bewegingswetenschappen in Amsterdam en Montpellier, semi-prof bij Parkhotel Valkenburg continental cyclingteam, gek op waaiers en winnaar van ondermeer de Parel van de Veluwe, Groeistad klassieker en de Ronde van Groningen.
Leon Burger
Oprichter
Bewegingswetenschappen in Amsterdam en Leuven, gepensioneerde wedstrijdrenner, beschikt over een bovengemiddelde hoeveelheid klimmersgenen, strava-verslaafd, cyclo-renner en winnaar van de Wageningse Muur.
Wouter Ruchtie
Trainer/coach
Bewegingswetenschappen in Amsterdam, bestuurslid bij de Domrenner, lid van het Human Power Team, gek op gepolariseerd trainen, trainingpeaks goeroe en eliterenner bij WV Eemland
Wilma Franken
Trainer/coach
Bewegingswetenschapper en fysiotherapeut, trotse moeder en jaren ervaring in het trainen van profrensters op het allerhoogste niveau bij ondermeer Rabo-Liv Women Cycling Team.
Floris Goesinnen
Trainer/coach
Bewegingswetenschappen in Maastricht, voormalig beroepsrenner bij Skill-Shimano en Drapac, 31e in Parijs-Roubaix (2007), Bergklassement Eneco Tour (2008), etappe 3daagse de Panne (2009), 4e etappe Ronde van Taiwan (2011).
Maarten van Kooij
Trainer/coach
Bewegingswetenschappen en gezondheidswetenschappen in Maastricht, triatleet, onderwijsdeskundige, wetenschappelijke literatuur verslinder en parttime Girona inwoner.
Eelco Weijmans
Sportarts
Geneeskunde aan de Vrije Universiteit, Amsterdam, sportgeneeskunde bij Isala, Zwolle. Ultra afstanden wielrenner en hoogte acclimatisatie expert. Fietste van Amsterdam naar Bali (2005-2007). Trans Continental Race (2013), TransAm Bike Race (2015).
Florian Smits
Fysiotherapeut
Fysio, SI-gewricht expert met een voorliefde voor wielerkoersen op een ander continent met ereplaatsen van de Ronde van Groningen tot de GP Cantal Biya.
Bouke Kuiper
Trainer/coach
Bewegingswetenschappen en geneeskunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam, voormalig baankampioen en semi-prof, trotse vader, arts in opleiding en tweede op de Wereldkampioenschappen baanwielrennen puntenkoers junioren.
Lars Vierbergen
Voedingsdeskundige
Voeding en Diƫtetiek aan de Hogeschool van Amsterdam en Trendwatching op de ACI in Tilburg. Voormalig lid van de NL selectie en winnaar St.Geertruid en een patent op jongerentruien. Kon zich het beste uitleven op heuvelachtig terrein.
Pieter Scheerens
Jean-fait-tout
Heeft als afgestudeerd Socioloog alles gezien en meegemaakt binnen het wielerpeloton. Heeft op alle terreinen zijn sporen ruimschoots verdiend. Pieter is chef Cyclinglab Amsterdam, verzorgt trainingen en zorgt voor een beter klantcontact.
Lars Lambriks
Trainer/Coach
Bewegingswetenschappen in Maastricht, triatleet, veelvuldig bedwinger van Limburgse reuzencols. Heeft ook nog een opleiding Journalistiek goed afgerond. Compenseert gebrek aan fysiek talent met passie voor wetenschap.