Fysiotherapie

kantoor 3Wanneer het lichaam niet functioneert zoals het zou moeten, komt vaak de fysiotherapeut om de hoek kijken. In het proces van het vinden van de oorzaak en het verbeteren van het bewegingsapparaat, zorgt een nauwe samenwerking met de trainer vaak voor een sneller en beter resultaat. Helaas blijkt het in de praktijk juist vaak op dit punt mis te gaan. Daarom hebben wij bij Robic een eigen fysiotherapeut, Florian Smits, in huis. Klanten van Robic weten dus zeker dat er goed overleg tussen fysio en trainer plaatsvindt.

Maar Florian staat ook klaar als je (nog) geen klant bent bij Robic. Onze fysiotherapie richt zich speciaal op alle wielrenners en sportieve fietsers, waardoor specifieke wielerklachten, die vaak over het hoofd gezien worden, bij ons niet worden gemist. Wij hebben contracten met alle verzekeraars, zodat behandelingen worden vergoed (mits fysiotherapie meeverzekerd is). Wij hanteren geen 20 minuten regime, maar nemen de tijd die nodig is. Voor het maken van een afspraak is geen verwijzing van de huisarts nodig.

wielrennen 002Florian heeft een ruime ervaring als fysiotherapeut en is zelf als bepaald niet onverdienstelijk elite amateur in wielerpeloton terug te vinden. Met één been in de praktijk en het ander in de theorie, zorgt Florian ervoor dat je snel weer pijnvrij en volledig belastbaar kan trainen.

Maak een afspraak


Contactgegevens

Florian Smits
Robic Fysiotherapie
Sloterweg 1043-T Amsterdam
020-2101014